Farkas Flórián is kiállt Pócs mellett

Tbg
társadalom
2019 április 01., 09:22
comments 110

Nem kell lemondania Pócs János fideszes képviselőnek a fideszes Farkas Flórián szerint, írja az ATV, amely a Parlament folyosóján kapta el a cigány önkormányzatok egykori elnökét.

Pócs képviselő egy mostanában előkerült, 2008-as videón szerepelt, amelyen egy az látható, hogy egy - azóta egyébként elhunyt - cigány férfinak azt mondja, ki ne jöjjön a kazánból, mert „rosszat tett”. 

link Forrás

A képviselő a 444-nek nem tagadta, hogy ő hallható a felvételen, a tartalmáról pedig annyit mondott, hogy a férfi a barátja volt, és az ő kérésére készült a videó még 2008-ban.

Farkas Flórián szerint a videó „szerencsétlen” volt ugyan, de ő személy szerint a Fidesz a témában kiadott közleményével ért egyet az ATV szerint ezt mondta: „ A Fidesz kiadott egy közleményt, amivel teljesen egyetértek”. (ATV)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.