Németországi repülőbalesetben halt meg az egyik leggazdagabb orosz nő

külföld
2019 április 01., 07:45
comments 105

Repülőgép-szerencsétlenségben életét vesztette Németországban az egyik leggazdagabb orosz nő, Natalija Filjova - jelentette hétfőn az ntv német hírtelevízió.

A beszámoló szerint a vállalkozót szállító kisrepülő vasárnap délután Darmstadt közelében lezuhant és kiégett.

photo_camera Fotó: BORIS ROESSLER/AFP

A német hatóságok tájékoztatása szerint a fedélzeten hárman tartózkodtak, két orosz állampolgár és a repülő pilótája. Neveiket nem hozták nyilvánosságra. A szerencsétlenség okát és  körülményeit vizsgálják.

Az egyik orosz állampolgár Natalija Filjova volt, ezt a vállalkozó cége, az S7 légitársaság közölte Moszkvában. Orosz sajtójelentések szerint a másik orosz állampolgár a vállalkozó édesapja volt.

A több légitársaságot is tulajdonló Natalija Filjova a Forbes üzleti magazin becslése szerint 600 millió dolláros (156 milliárd forint) vagyonnal rendelkezett, ezzel a negyedik leggazdagabb nő volt Oroszországban. (MTI)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.