Szívműtétet hajtanak végre Mick Jaggeren

popzene
2019 április 01., 18:06

Szívbillentyűcsere miatt halasztotta el az észak-amerikai turnéját Mick Jagger és zenekara, a Rolling Stones – írta meg a Drudge Report.

Az értesülés szerint a legendás együttes 75 éves frontemberén még ezen a héten New Yorkban végrehajtják a műtétet, és Jagger várhatóan teljesen felépül. A Drudge Report szerint nyárra várható visszatérése a koncertszínpadra.

A Rolling Stones szombaton jelentette be a honlapján a turné elhalasztását, és eddig nem lehetett tudni, mi baja van a zenésznek. Azt írták csak, hogy Mick Jaggernek azt tanácsolták: most ne turnézzon, mert „orvosi kezelésre van szüksége”.

photo_camera Fotó: CARLOS FERRARI/BRASIL PHOTO PRESS

Az együttes áprilisban, májusban és júniusban lépett volna fel több egyesült államokbeli és kanadai városban.

Az énekes-frontember a Facebookon és a Twitteren is elnézést kért a kellemetlenségért. „Sajnálom a történtek miatt az amerikai és kanadai rajongókat” – írta Mick Jagger, aki elkeseredett a turné elhalasztása miatt, de keményen dolgozik azért, hogy minél hamarabb visszatérhessen. (MTI)

Kiemelt videóink

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.