Több sertés is életét vesztette, amikor megborult egy szállítókamion Taszáron

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Oldalára borult egy sertésszállító kamion a 61-es főúton, a taszári körforgalomnál hétfőn, több állat elpusztult, személyi sérülés nem történt. 

A balesethez riasztott kaposvári tűzoltók mentesítő kamionba terelik a sértetlen állatokat. A jármű 190 sertést szállított.

A műszaki mentés az állatok továbbszállítása után kezdődhet meg, a körforgalomnál forgalomkorlátozás van, torlódásra kell számítani. Címlapképünk nem a mostani esetről készült, Ásotthalmon történt hasonló baleset 2017-ben. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.