A magyarok többsége szerint nagyon rossz az egészségyügyi rendszer

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A többség nagyon rossz véleménnyel van az orvosi ellátásról, aminek színvonalát alig „kettes fölé”-re értékelték a megkérdezettek, hangzott el Medical Tribune konferencián. A Népszava beszámolója szerint a Závecz Research által ezer fős mintán márciusban készített felmérés válaszadóinak

  • 41 százalékának nagyon rossz, 
  • 21 százalékának rossz,
  • 22 százalékának közepes,
  • 8 százalékának jó,
  • és szintén 8 százalékának nagyon jó a megítélére a magyar egészségügyről.

A mostani közvélemény-kutatást összehasonlították a HírTV megbízásából még 2017- készített hasonló kérdéssorral, kiderült: 

két év alatt mindössze két tized százalékkal javult az állami egészségügyi szolgáltatások megítélése.

De csak azért, mert a 18 és 49 év köztiek ritkábban veszik igénybe az állami szolgáltatást. A gyakori orvoslátogatók semmilyen pozitív változást nem érzékeltek az idő során. 

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.