Egyetlen képen a teljes budapesti parkolási nyomor

Budapest
2019 április 02., 16:04
comments 359

Mi értelme volt hónapokig bajlódni a fővárosi parkolás retkes ügyeivel, ha olvasónk, Klasszterasz egyetlen képbe bele tudta sűríteni mindazt, amitől ez a téma teljesen jogosan felháborítja az embereket? 

Kedden a Teréz körúton készült az alábbi tökéletesen elkapott felvétel, amin az látható, hogy a járda közepén valami különös oknál fogva teljesen zavartalanul terpeszkedik egy túlméretezett fekete német gyártmányú autó, egy babakocsis szülő éppen megkerül, miközben a háttérben a kerületi parkolási cég alkalmazottja kipakolja a pénzt a parkolóórából.

Ráadás: A szakember szabálytalanul, egy autókijáratban parkolt le az önkormányzati járművel.

Nem egyedi esetről van szó, Klasszterasz küldött több képet is, amiket a mai útja során a Körúton lőtt:

photo_camera József krt.
photo_camera Teréz krt. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.