Egyetlen képen a teljes budapesti parkolási nyomor

Mi értelme volt hónapokig bajlódni a fővárosi parkolás retkes ügyeivel, ha olvasónk, Klasszterasz egyetlen képbe bele tudta sűríteni mindazt, amitől ez a téma teljesen jogosan felháborítja az embereket? 

Kedden a Teréz körúton készült az alábbi tökéletesen elkapott felvétel, amin az látható, hogy a járda közepén valami különös oknál fogva teljesen zavartalanul terpeszkedik egy túlméretezett fekete német gyártmányú autó, egy babakocsis szülő éppen megkerül, miközben a háttérben a kerületi parkolási cég alkalmazottja kipakolja a pénzt a parkolóórából.

Ráadás: A szakember szabálytalanul, egy autókijáratban parkolt le az önkormányzati járművel.

Nem egyedi esetről van szó, Klasszterasz küldött több képet is, amiket a mai útja során a Körúton lőtt:

József krt.
Teréz krt. 

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.