Pablo Escobar fotójával díszítették a heroinos pakkokat a drogcsempészek

külföld
2019 április 02., 04:46
comments 23

Az amerikai Kábítószer-ellenes Hivatal (DEA) tette közzé a fotókat, melyeket egy jelentős drogszállítmányról készítettek, ezek között volt, amit a legendás kolumbiai drogbáró fotójával díszítettek, de volt olyan pakk is, amire egyszerűen csak ráírták a nevét.

photo_camera Fotó: AP

A DEA azt nem közölte, hogy a fotók pontosan mikor készültek, annyit azonban tudni lehet, hogy összesen 35 kg drogot találtak, feltehetően heroin és fentanil keverékét. A New York-ban lefoglalt zsákmány becsült értéke több mint 10 millió dollár. A Kábítószer-ellenes Hivatal New York-i irodájának vezetője, Ray Donovan közölte, az ügyben két embert letartóztattak és lefoglaltak 200 ezer dollár készpénzt.

A kokain királya egy heroinos csomagon
photo_camera A kokain királya egy heroinos csomagon Fotó: AP

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.