Rekord: tavaly 623 ezer gyorshajtásos bírságot küldtek ki 21,17 milliárd forint értékben

Rekordszámú gyorshajtásos csekket küldött ki tavaly a rendőrség rekordértékben. A Vezess.hu érdeklődésére elárulták:

623 142 bírságot szabtak ki 2018-ban, mintegy 21,17 milliárd forint értékben.

Egy évvel korábban ez az össze csak 16,14 milliárd forint volt. A lap által bemutatott adatok szerint a sebességmérés és bírságolás nem eredményezi balesetek számának csökkentését.

Míg 2018 első hat hónapjában 7734, addig a második félévben 9182 személyi sérüléses baleset történt a magyar utakon. Mindkét adat a legrosszabb 2010 óta.

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.