Nem találod ki, hogy melyik politikust hívta meg a köztévé, hogy megfejtse a budapesti parkolási balhét

A helyes válasz: Ásotthalom polgármesterét, Toroczkai Lászlót.

A szerb-magyar határnál fekvő, 4000 lelket számláló település polgármestere Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy az M1 reggeli műsorában beszélhetett a budapesti parkolás körül kialakult áldatlan állapotokról. A kormánymédia kedvenc ellenzéke, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszámolt akciójáról, miszerint otthonában meglátogatta Kupper Andrást, az egyik legbefolyásosabb budapesti parkolási vállalkozót, és bedobott hozzá egy mikuláscsomagot, amiben a legfőbb ügyésznek korábban elküldött levelét rejtette el. Toroczkai a levélben azt kéri a főügyésztől, hogy Kupper András is kerüljön a vádlottak padjára. 

A Centrum Parkoló Kft. egykori vezetője, Fürst György és 23 társa ellen büntetőper folyik a Fővárosi Törvényszéken. A Centrum alapítója és tulajdonosa viszont Kupper András, aki nem szerepel a vádlottak között. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.