Nem találod ki, hogy melyik politikust hívta meg a köztévé, hogy megfejtse a budapesti parkolási balhét

POLITIKA
2019 április 03., 08:44
comments 136

A helyes válasz: Ásotthalom polgármesterét, Toroczkai Lászlót.

A szerb-magyar határnál fekvő, 4000 lelket számláló település polgármestere Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy az M1 reggeli műsorában beszélhetett a budapesti parkolás körül kialakult áldatlan állapotokról. A kormánymédia kedvenc ellenzéke, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszámolt akciójáról, miszerint otthonában meglátogatta Kupper Andrást, az egyik legbefolyásosabb budapesti parkolási vállalkozót, és bedobott hozzá egy mikuláscsomagot, amiben a legfőbb ügyésznek korábban elküldött levelét rejtette el. Toroczkai a levélben azt kéri a főügyésztől, hogy Kupper András is kerüljön a vádlottak padjára. 

link Forrás

A Centrum Parkoló Kft. egykori vezetője, Fürst György és 23 társa ellen büntetőper folyik a Fővárosi Törvényszéken. A Centrum alapítója és tulajdonosa viszont Kupper András, aki nem szerepel a vádlottak között. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.