Nem találod ki, hogy melyik politikust hívta meg a köztévé, hogy megfejtse a budapesti parkolási balhét

A helyes válasz: Ásotthalom polgármesterét, Toroczkai Lászlót.

A szerb-magyar határnál fekvő, 4000 lelket számláló település polgármestere Facebook-oldalán osztotta meg a hírt, hogy az M1 reggeli műsorában beszélhetett a budapesti parkolás körül kialakult áldatlan állapotokról. A kormánymédia kedvenc ellenzéke, a Mi Hazánk Mozgalom elnöke beszámolt akciójáról, miszerint otthonában meglátogatta Kupper Andrást, az egyik legbefolyásosabb budapesti parkolási vállalkozót, és bedobott hozzá egy mikuláscsomagot, amiben a legfőbb ügyésznek korábban elküldött levelét rejtette el. Toroczkai a levélben azt kéri a főügyésztől, hogy Kupper András is kerüljön a vádlottak padjára. 

A Centrum Parkoló Kft. egykori vezetője, Fürst György és 23 társa ellen büntetőper folyik a Fővárosi Törvényszéken. A Centrum alapítója és tulajdonosa viszont Kupper András, aki nem szerepel a vádlottak között. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.