Pécsen ötpárti ellenzéki együttműködés állt össze a Fidesszel szemben

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Szerda délelőtt sajtótájékoztatón jelentette be azt az öt legnagyobb ellenzéki párt (MSZP, Jobbik, DK, Momentum és LMP) pécsi képviselője, hogy közös listát kívánnak állítani az őszi önkormányzati választásra, mert közös céljuk a Fidesz leváltása – írta meg a Szabad Pécs.

Szerintük erre a városban minden esély megvan, elhatározták, hogy a közeljövőben megegyeznek a legfontosabb gyakorlati részletekről.

Pécsen a korábbi 19 helyett idén 18 egyéni városházi képviselői helyet osztanak ki közvetlenül. A most bejelentett együttműködési szándék arról szól, hogy közös képviselői listát állítanak.

A Fidesz reakciója lényegében ez volt, illetve a közlemény vége szó szerint: „A pécsieknek nem szabad hagyniuk, hogy átverjék őket, nem szabad hagyniuk, hogy felelőtlen emberek káoszt okozzanak szűk hazánkban, nem szabad hagyniuk, hogy migránsvárost kreáljanak Pécsből.” (Szabad Pécs)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.