Eszméletlen csecsemőt vittek kórházba a zuglói rendőrök

Rendkívüli hírlevél
Amit 2021-ben azonnal tudni kell.

A Nagy Lajos király útján járőröző rendőröktől kért segítséget egy dugóban álló autós csütörtök délután. A Police.hu beszámolója szerint a sofőr elmondta, hogy a Heim Pál Gyermekkórházba sietnének egy hetes csecsemőjükkel, de a nagy forgalomban csak araszolva tudnak haladni. Felesége ekkor jelezte, hogy a baba eszméletét vesztette. Anyát és gyermekét szolgálati autójukba ültették, és villogóval a kórházba szállították. 


2013-as indulásunk óta 2021 lesz a 444 történetének legfontosabb éve. Hamarosan teszünk egy nagy lépést arra, amerre a világ legjobb újságjai haladnak. A minden eddiginél színvonalasabb, tartalmasabb cikkek, videók, podcastok felé, egy olyan üzleti modellben, ami hosszú távon is garantálhatja a függetlenségünket, és ezért rátok, az olvasóinkra támaszkodik.

Csak veletek szövetségben tudunk túlélni és erősödni, ezért hoztuk létre a Kört azok számára, akik szívesen csatlakoznának a 444 közösségéhez, és támogatnák a munkánkat. A technikai fejlesztés zajlik, a feladat nem kicsi, minden erőnkkel azon vagyunk, hogy mihamarabb a végére érjünk. És közben olyan nagy dobásokra is van időnk, mint legújabb dokumentumfilmünk, A gyilkosok emlékműve.

Csatlakozz a 444 Körhöz, a független, minőségi sajtó támogatóinak közösségéhez!

Ha pedig már korábban csatlakoztál hozzánk, de úgy érzed, rászolgáltunk a további támogatásodra, itt tudsz segíteni.

Köszönjük!!444!!!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.