Fantasztikus módszerekkel próbálták kimenteni a sárba ragadt elefántkölyköket

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A legjobban eltöltött 1 perc 26 másodperced lesz, ha végignézed, hogyan próbáltak kimenteni három, az itatóhely mély sarába veszélyesen belaragadt tapasztalatlan kiselefántot Kenyában. 

Kárörvendő, szadista szórakozás lesz, ezért is lövöm le a poént: a végén a kezdeti látszat ellenére sem halnak meg a kiselefántok, ellenkezőleg!

Egyszerűen képtelen vagyok eldönteni, hogy a vízzel sarat higítós vagy a rúdugrós-e a viccesebb próbálkozás. De tényleg, mit várhattak mondjuk a rudazástól? 

Ez a szintén nem régi, ugyancsak ABC News-os, de Thaiföldön készült videó bizonyítja, hogy fiatalkorukban nemcsak az afrikai, hanem az ázsiai elefántok is meglepően gyakran ragadnak a sárba:


Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.