Halálra gázoltak egy nézőt a hétvégi bordányi motorversenyen

baleset
2019 április 04., 16:35
comments 111

Tragédia történt a Bordányban hétvégén rendezett extrém enduro kupán, számolt be az RTL Klub Híradójának csütörtök esti adása. A verseny utolsó körében sodródott ki az egyik induló, és fékezés nélkül elgázolt egy nézőt. A férfi, akit életveszélyes fejsérüléssel szállították kórházba, hétfőn életét vesztette.

A verseny rendezésével minden rendben volt, az elgázolt néző is a kijelölt helyen volt, közölte a Magyar Motorsport Szövetség elnöke, Hermann Henrik. Az RTL Klub beszámolója szerint az áldozat négy gyermek édesapja volt.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.