Megszólalni nem mertem ofkorsz, pedig kellett volna

életmód
2019 április 04., 08:43
comments 105

Szóval szombaton délután a nyugati pályaudvaron láttalak. Én az egyetemről jöttem, nagyon fáradtan, mert ugye ki akar szombaton még egyetemre is járni? A gyorsaságukról híres jegykiadó automatához álltunk együtt sorba. Vagyis te előttem. Megszólalni nem mertem ofkorsz, pedig kellett volna. Így csak annyit tudok rólad hogy van egy karika az orrod jobb cimpájában? Oldalában? Van annak a résznek neve? És egy másik a bal füledben fent. Arról tudom, hogy cimpa. Alacsony, barna hajú, és frufrus. A vállad felett láttam, hogy Vácra vettél 26 év alatti jegyet. Szóval korban kb passzolnánk :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.