Megszólalni nem mertem ofkorsz, pedig kellett volna

Szóval szombaton délután a nyugati pályaudvaron láttalak. Én az egyetemről jöttem, nagyon fáradtan, mert ugye ki akar szombaton még egyetemre is járni? A gyorsaságukról híres jegykiadó automatához álltunk együtt sorba. Vagyis te előttem. Megszólalni nem mertem ofkorsz, pedig kellett volna. Így csak annyit tudok rólad hogy van egy karika az orrod jobb cimpájában? Oldalában? Van annak a résznek neve? És egy másik a bal füledben fent. Arról tudom, hogy cimpa. Alacsony, barna hajú, és frufrus. A vállad felett láttam, hogy Vácra vettél 26 év alatti jegyet. Szóval korban kb passzolnánk :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.