Megszólalni nem mertem ofkorsz, pedig kellett volna

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Szóval szombaton délután a nyugati pályaudvaron láttalak. Én az egyetemről jöttem, nagyon fáradtan, mert ugye ki akar szombaton még egyetemre is járni? A gyorsaságukról híres jegykiadó automatához álltunk együtt sorba. Vagyis te előttem. Megszólalni nem mertem ofkorsz, pedig kellett volna. Így csak annyit tudok rólad hogy van egy karika az orrod jobb cimpájában? Oldalában? Van annak a résznek neve? És egy másik a bal füledben fent. Arról tudom, hogy cimpa. Alacsony, barna hajú, és frufrus. A vállad felett láttam, hogy Vácra vettél 26 év alatti jegyet. Szóval korban kb passzolnánk :)

Név, cím a szerkesztőségben. Te is láttál valakit? Ide írj. Téged láttak vajon? Itt megnézheted

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.