41 körözöttet fogott el a rendőrség

bűnügy
2019 április 05., 17:35
comments 147

A police.hu számol be róla, hogy „41 körözöttet fogott el a BRFK. A budapesti rendőrök az új típusú körözési akció második hullámában Terézvárosban, Pesterzsébeten és Soroksáron tartottak összehangolt akciót.

Az elfogott személyeket bűncselekmények elkövetésének gyanúja miatt, illetve szabadságvesztés megkezdésének elmulasztása miatt körözték.

A BRFK a következő időszakban is folytatja a régiós, több kerületet érintő közbiztonsági akciósorozatát - írja a közlemény, amelyből nem derül ki, mi az újdonság az új körözési módszerben.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt