„Lőnél rólam egy képet, ahogy itt ülök az autódban?” - mondta a tolvaj, majd gázt adott és elhajtott

bűnügy
2019 április 05., 06:50
comments 121

Az M3-as autópályán találták meg azt az autót, amivel csütörtökön a tulaj beleegyezése nélkül hajtott el egy 25 éves férfi Sárándon.

photo_camera Fotó: police.hu

A férfi beismerő vallomást tett és elmondta, hogy megkérte a gépkocsi tulajdonosát arra, hogy fotózza már le az autóban ülve. A tulaj kiszállt a járműből, a férfi pedig beült, gázt adott és elhajtott.A rendőrök a Heves megyében fogták el, majd kihallgatták. A Hosszúpályi Rendőrőrs a gyanúsítottal szemben jármű önkényes elvétele bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított eljárást. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.