A rendőrség keresi ezt a három férfit, akik bántalmaztak, és egy fekete BMW-be kényszerítettek egy férfit

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

A BRFK Felderítő Főosztálya nyomoz a budapesti 32 éves B. Ferenc, a 36 éves Lakatos Kálmán, a 33 éves Szilágyi Sándor és a 35 éves Csömör Henrik ellen.

Balról jobbra: Lakatos Kálmán, Szilágyi Sándor és Csömör HenrikFotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Ferenc és a társai hétfőn 18 óra körül Kőbányán, a Liget téren bántalmaztak egy férfit, majd egy fekete BMW-be kényszerítették. Ezután a sértettet tovább bántalmazták és fenyegették, majd a szabadon bocsátásáért pénzt követeltek. Az elkövetők később elengedték a férfit.

A budapesti rendőrök azonosították a BMW vezetőjét, a 32 éves B. Ferencet, akit pénteken 6:30-kor elfogtak, és a három társa ellen elfogatóparancsot adtak ki. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.