A rendőrség keresi ezt a három férfit, akik bántalmaztak, és egy fekete BMW-be kényszerítettek egy férfit

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

A BRFK Felderítő Főosztálya nyomoz a budapesti 32 éves B. Ferenc, a 36 éves Lakatos Kálmán, a 33 éves Szilágyi Sándor és a 35 éves Csömör Henrik ellen.

Balról jobbra: Lakatos Kálmán, Szilágyi Sándor és Csömör HenrikFotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Ferenc és a társai hétfőn 18 óra körül Kőbányán, a Liget téren bántalmaztak egy férfit, majd egy fekete BMW-be kényszerítették. Ezután a sértettet tovább bántalmazták és fenyegették, majd a szabadon bocsátásáért pénzt követeltek. Az elkövetők később elengedték a férfit.

A budapesti rendőrök azonosították a BMW vezetőjét, a 32 éves B. Ferencet, akit pénteken 6:30-kor elfogtak, és a három társa ellen elfogatóparancsot adtak ki. (police.hu)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,2 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.