A rendőrség keresi ezt a három férfit, akik bántalmaztak, és egy fekete BMW-be kényszerítettek egy férfit

A BRFK Felderítő Főosztálya nyomoz a budapesti 32 éves B. Ferenc, a 36 éves Lakatos Kálmán, a 33 éves Szilágyi Sándor és a 35 éves Csömör Henrik ellen.

Balról jobbra: Lakatos Kálmán, Szilágyi Sándor és Csömör HenrikFotó: police.hu

A rendelkezésre álló adatok szerint B. Ferenc és a társai hétfőn 18 óra körül Kőbányán, a Liget téren bántalmaztak egy férfit, majd egy fekete BMW-be kényszerítették. Ezután a sértettet tovább bántalmazták és fenyegették, majd a szabadon bocsátásáért pénzt követeltek. Az elkövetők később elengedték a férfit.

A budapesti rendőrök azonosították a BMW vezetőjét, a 32 éves B. Ferencet, akit pénteken 6:30-kor elfogtak, és a három társa ellen elfogatóparancsot adtak ki. (police.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.