Egy pécsi férfi úgy tett, mintha aláírni akarna, majd áthúzta a Momentum aláírásgyűjtő íveit

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Szombaton az ajánlóívek kézhezvételével hivatalosan is elkezdődött az EP-választási kampányidőszak.

A Momentum is sok pulttal kitelepült az ország több pontján, és elkezdte gyűjteni az aláírásokat.

Pécsen viszont atrocitás érte őket, azt írják, „egy – valószínűleg kormánypárti szavazó – odament a Momentum pultjához, és egyszerűen áthúzta az egész ívet, ezzel érvénytelenítve azt”.

A Szabad Pécs azt írta, a „bácsika” nem sokkal később egy másik pulthoz is odament, és ott is áthúzott egy ívet.

Az ajánlóívek ilyen jellegű rongálása törvénysértő, így a Momentum meg fogja tenni a szükséges lépéseket – közölte a párt.

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.