Már biztos, hogy elpusztult Báró, az ország leghíresebb gólyája

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

A 24 azt írja, már biztosra vehető, hogy Báró – az őrhalmi iskolán épített fészkének bekamerázása révén Magyarország egyik leghíresebb fehér gólyája – elpusztult.

A lap szerint a telet Izraelben, a libanoni határ közelében töltő madár, aminek a jeladója tavaly szeptember óta néma, valószínűleg valamilyen civilizációs hatás végzett vele (vadászat, áramütés vagy baleset). Március végéig vártak, hátha hazatér, de nem tért, nyilván nem él már.

A fészekbe új pár költözött, bár lehet, hogy a nőstény még ugyanaz. (24)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.