Jávor Benedek bejelentette: Felszántják az országot

mezőgazdaság
2019 április 07., 11:16
comments 94

Vasárnapi budapesti kongresszusán egyhangú döntéssel jóváhagyta a Párbeszéd, hogy jelenlegi EP-képviselőjük, Jávor Benedek az MSZP-vel közös listán a negyedik helyen szerepel. Az MTI beszámolója szerint a döntés után tartott sajtótájékoztatón Jávor kijelentette: berúgják a kampányt, mindenütt ott lesznek és meggyőzik az az embereket arról, Magyarország sorsa azon is múlik, hogy mekkora támogatottságot kap az ellenzék.

"Felszántják az országot,"

tette hozzá. Szerinte a Fidesz lemondott a magyar érdekérvényesítésről Európában, a konfliktusokat keresi és nem képes hatékonyan megjeleníti Magyarország érdekeit az európai fórumokon.

photo_camera Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A sajtótájékoztatón a szocialisták elnöke bejelentette, hogy a két párt az önkormányzati választáson is együttműködik: ott, ahol az ellenzék közös jelöltet indít, az MSZP és a Párbeszéd pedig pártszövetségként lép fel ezeken az egyeztetéseken. Tóth Bertalan elárulta: 

Nagy Blanka neve is felmerült EP-képviselőjelöltként, de végül nem került fel a közös listára. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.