Jávor Benedek bejelentette: Felszántják az országot

2019 április 7., vasárnap 11:16
99

Vasárnapi budapesti kongresszusán egyhangú döntéssel jóváhagyta a Párbeszéd, hogy jelenlegi EP-képviselőjük, Jávor Benedek az MSZP-vel közös listán a negyedik helyen szerepel. Az MTI beszámolója szerint a döntés után tartott sajtótájékoztatón Jávor kijelentette: berúgják a kampányt, mindenütt ott lesznek és meggyőzik az az embereket arról, Magyarország sorsa azon is múlik, hogy mekkora támogatottságot kap az ellenzék.

"Felszántják az országot,"

tette hozzá. Szerinte a Fidesz lemondott a magyar érdekérvényesítésről Európában, a konfliktusokat keresi és nem képes hatékonyan megjeleníti Magyarország érdekeit az európai fórumokon.

Fotó: Bruzák Noémi/MTI/MTVA

A sajtótájékoztatón a szocialisták elnöke bejelentette, hogy a két párt az önkormányzati választáson is együttműködik: ott, ahol az ellenzék közös jelöltet indít, az MSZP és a Párbeszéd pedig pártszövetségként lép fel ezeken az egyeztetéseken. Tóth Bertalan elárulta: 

Nagy Blanka neve is felmerült EP-képviselőjelöltként, de végül nem került fel a közös listára. 

Kommentek

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt