Kálmán Olga saját oldalt és YouTube-csatornát indított

Facebook-oldalán jelentette be a Kálmán Olga, hogy elindította a kalmanolga.hu-t, amin írásait, vlogjai és interjúi jelennek majd meg. 

„A tuti biztosat sem fogom megmondani a hírekről, sose tettem. Felvetem a témákat, kérdezek. Csakúgy, mint eddig,”

ígéri. Kálmán Olga közösségi finanszírozásra épít. Csatornájára két beszélgetést töltött fel: Czeglédy Csabát, ill. Nagy Blankát kérdezte. 

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.