Meccsekre reptette Orbánt, aztán 2,9 milliárdos állami támogatást kapott hotelépítésre

Szórja a pénzt a kormány a 2017-ben indult Kisfaludy turisztikai fejlesztési programra, a Napi.hu most két Balaton melletti döntést mutatott be. A Balatoni Fejlesztési Tanács február 8-i ülésén mutatta be, hogyan döntött a kormány a régióba érkező 18 milliárd forint sorsáról. A vissza nem térítendő ajándékpénzből

2,9 milliárd forint landolt az Orbánt a Vidi meccseire reptető Garancsi István egyik érdekeltségénél. 

A Tihanyi Kastélyszállót és Tréning Központ Hotelt építő CDHT Hotel Projekt Kft. a lap szerint a Mol-vezér Hernádi Zsolt, az OTP-s Csányi Sándor és az A8 Palace Hotel Zrt.-n keresztül Garancsi István közös vállalkozása.

Csányi nemcsak itt járt jól: az OTP félmilliárdot kapott a Hotel OTP Balatonszemes felújítására, hogy kétcsillagos besorolásból a háromcsillagossá váljon a szálloda. Csakhogy a hotel saját honlapja szerint már most is az:  

"háromcsillagos színvonalon, a megszokott vendégszereteten túl, felújított szobákkal, és minőségi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. Kényelmes és tágas szobáinkból balatoni és kerti kilátásban lehet része Önnek is, ha ellátogat hozzánk."

Népszerű
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.