Meccsekre reptette Orbánt, aztán 2,9 milliárdos állami támogatást kapott hotelépítésre

Szórja a pénzt a kormány a 2017-ben indult Kisfaludy turisztikai fejlesztési programra, a Napi.hu most két Balaton melletti döntést mutatott be. A Balatoni Fejlesztési Tanács február 8-i ülésén mutatta be, hogyan döntött a kormány a régióba érkező 18 milliárd forint sorsáról. A vissza nem térítendő ajándékpénzből

2,9 milliárd forint landolt az Orbánt a Vidi meccseire reptető Garancsi István egyik érdekeltségénél. 

A Tihanyi Kastélyszállót és Tréning Központ Hotelt építő CDHT Hotel Projekt Kft. a lap szerint a Mol-vezér Hernádi Zsolt, az OTP-s Csányi Sándor és az A8 Palace Hotel Zrt.-n keresztül Garancsi István közös vállalkozása.

Csányi nemcsak itt járt jól: az OTP félmilliárdot kapott a Hotel OTP Balatonszemes felújítására, hogy kétcsillagos besorolásból a háromcsillagossá váljon a szálloda. Csakhogy a hotel saját honlapja szerint már most is az:  

"háromcsillagos színvonalon, a megszokott vendégszereteten túl, felújított szobákkal, és minőségi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. Kényelmes és tágas szobáinkból balatoni és kerti kilátásban lehet része Önnek is, ha ellátogat hozzánk."

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.