Meccsekre reptette Orbánt, aztán 2,9 milliárdos állami támogatást kapott hotelépítésre

gazdaság
2019 április 7., 13:56
comments 77

Szórja a pénzt a kormány a 2017-ben indult Kisfaludy turisztikai fejlesztési programra, a Napi.hu most két Balaton melletti döntést mutatott be. A Balatoni Fejlesztési Tanács február 8-i ülésén mutatta be, hogyan döntött a kormány a régióba érkező 18 milliárd forint sorsáról. A vissza nem térítendő ajándékpénzből

2,9 milliárd forint landolt az Orbánt a Vidi meccseire reptető Garancsi István egyik érdekeltségénél. 

A Tihanyi Kastélyszállót és Tréning Központ Hotelt építő CDHT Hotel Projekt Kft. a lap szerint a Mol-vezér Hernádi Zsolt, az OTP-s Csányi Sándor és az A8 Palace Hotel Zrt.-n keresztül Garancsi István közös vállalkozása.

Csányi nemcsak itt járt jól: az OTP félmilliárdot kapott a Hotel OTP Balatonszemes felújítására, hogy kétcsillagos besorolásból a háromcsillagossá váljon a szálloda. Csakhogy a hotel saját honlapja szerint már most is az:  

"háromcsillagos színvonalon, a megszokott vendégszereteten túl, felújított szobákkal, és minőségi szolgáltatásokkal várjuk kedves vendégeinket. Kényelmes és tágas szobáinkból balatoni és kerti kilátásban lehet része Önnek is, ha ellátogat hozzánk."

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt