Református templom szószékéről kampányolt Orbán

A pártelnök is kiveszi a részét a Fidesz EP-kampányából, Orbán Viktor vasárnap a pesterzsébeti Klapka téri református templom felszentelésének hálaadó ünnepét használta ki. A kormányfő a templom szószészékéről jelentette ki az összegyűlteknek, hogy szerinte

"a keresztény kultúra minden erő forrása."

Hozzátette: "ma sokan vitatják vagy egyenesen tagadják a kereszténység és Európa sorsának összefonódását." De "mi, magyarok úgy tartjuk, hogy a keresztény kultúra nemcsak egy (...), hanem 

minden erő forrása, az a szegletkő, amely az európai civilizáció építményét egyben tartja. Nélküle nincs szabadság és nincs európai élet sem."

Orbán szerint fontos emlékezni arra, hogy "kétezer év óta Európa minden jelentős megújulása valamiképpen a kereszténységből indult el." (MTI)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.