A kultúráért felelős államtitkár szerint „a széles társadalomban is divat lett a népi kultúrával foglalkozni”

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

„Most azt látom, hogy széles társadalomban is rákaptak erre. Divat lett. Divat lett a népi kultúrával foglalkozni,” - jelentette ki a kultúráért felelős államtitkár hétfő este az M1 műsorában. Fekete Péter szerint 

„jó szándékú divat. Nem rosszindulatú. Megyek az utcán, és valahol népzene üti meg a fülemet, megállok. Ha valahol népzenére táncolnak, akkor én is beállok."

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.