A kultúráért felelős államtitkár szerint „a széles társadalomban is divat lett a népi kultúrával foglalkozni”

„Most azt látom, hogy széles társadalomban is rákaptak erre. Divat lett. Divat lett a népi kultúrával foglalkozni,” - jelentette ki a kultúráért felelős államtitkár hétfő este az M1 műsorában. Fekete Péter szerint 

„jó szándékú divat. Nem rosszindulatú. Megyek az utcán, és valahol népzene üti meg a fülemet, megállok. Ha valahol népzenére táncolnak, akkor én is beállok."

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.