Erdogan pártja nem engedi Isztambult, megismételtetnék a választást

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Miután kedd reggel kiderült, hogy a legfőbb választási tanács elutasította a török kormányzópárt kérelmét, hogy számolják újra az isztambuli helyhatósági választáson leadott szavazatokat, az Igazság és Fejlődés Pártja elnökhelyettese bejelentette:

kezdeményezik teljes választás megismétlését a városban.

Ali Ihsan Yavuz szerint a metropoliszban olyan sok szabálytalanság és visszaélés történt a március 31-i referendumon, hogy azok egyértelműen befolyásolták annak kimenetelét. 

A várost a nem hivatalos végeredmény szerint az ellenzéki Köztársasági Néppárt jelöltje, Ekrem Imamoglu nyerte, alig 14 ezer szavazat előnnyel. (MTI/Bloomberg)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 0,45 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Kapcsolódó
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.