Közös ellenzéki jelölt áll ki Szita Károly ellen Kaposváron

politika
2019 április 09., 02:27
comments 26

Konkrét nevek nélkül, elvi megállapodást kötött a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP arról, hogy Kaposváron közösen indulnak az önkormányzati választásokon, számolt be az ATV Híradója. Egy helyi civil egyesület, a Kaposváriakért Egyesület színeiben indulnak majd, és nem csak Szita Károly polgármesterrel szemben, hanem minden egyes körzetben egyetlen jelöltet állítanak a fideszes ellen.

"Ezzel egy valós alternatívát szeretnének kínálni a városlakóknak, annak érdekében, hogy egy más szemléletű vezetés alakuljon ki a városban,"

mondta helyi szocialista elnök, Pintér Attila az ATV-nek.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt