Közös ellenzéki jelölt áll ki Szita Károly ellen Kaposváron

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Konkrét nevek nélkül, elvi megállapodást kötött a DK, a Jobbik, az LMP, a Momentum és az MSZP arról, hogy Kaposváron közösen indulnak az önkormányzati választásokon, számolt be az ATV Híradója. Egy helyi civil egyesület, a Kaposváriakért Egyesület színeiben indulnak majd, és nem csak Szita Károly polgármesterrel szemben, hanem minden egyes körzetben egyetlen jelöltet állítanak a fideszes ellen. 

"Ezzel egy valós alternatívát szeretnének kínálni a városlakóknak, annak érdekében, hogy egy más szemléletű vezetés alakuljon ki a városban,"

mondta helyi szocialista elnök, Pintér Attila az ATV-nek. 

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.