Megtámadták a Munkáspárt honlapját, de örülnek neki

POLITIKA
2019 április 09., 08:17
comments 84

Közleményben tudatta a Munkáspárt, hogy április 6-án megtámadták weblapjukat. 

 DDOS támadás ötszázszoros terheléssel próbálja a Munkáspárt szerverét lassítani, (..) a támadás folyamatos.”

- írják. Kiemelik: nem lehet véletlen, hogy „pont az európai parlamenti választási kampány kezdetén történt az internetes támadás. A mai modern világban, szinte minden az interneten folyik. Így joggal feltételezzük, hogy valakik nehézséget akarnak gördíteni a Munkáspárt elé.” 

Thürmer Gyula pártelnök éles szemmel meglátta az ügyben a jót és kijelentette:

„kicsit örülünk is az effajta támadásnak, hisz ez azt jelenti, hogy a Munkáspárt erősödik és képes képviselni az egyszerű emberek a bérből, fizetésből élők érdekeit és mélyen sérti az őket kizsákmányolókat.”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.