Megtámadták a Munkáspárt honlapját, de örülnek neki

Közleményben tudatta a Munkáspárt, hogy április 6-án megtámadták weblapjukat. 

 DDOS támadás ötszázszoros terheléssel próbálja a Munkáspárt szerverét lassítani, (..) a támadás folyamatos.”

- írják. Kiemelik: nem lehet véletlen, hogy „pont az európai parlamenti választási kampány kezdetén történt az internetes támadás. A mai modern világban, szinte minden az interneten folyik. Így joggal feltételezzük, hogy valakik nehézséget akarnak gördíteni a Munkáspárt elé.” 

Thürmer Gyula pártelnök éles szemmel meglátta az ügyben a jót és kijelentette:

„kicsit örülünk is az effajta támadásnak, hisz ez azt jelenti, hogy a Munkáspárt erősödik és képes képviselni az egyszerű emberek a bérből, fizetésből élők érdekeit és mélyen sérti az őket kizsákmányolókat.”

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.