Megtámadták a Munkáspárt honlapját, de örülnek neki

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Közleményben tudatta a Munkáspárt, hogy április 6-án megtámadták weblapjukat. 

 DDOS támadás ötszázszoros terheléssel próbálja a Munkáspárt szerverét lassítani, (..) a támadás folyamatos.”

- írják. Kiemelik: nem lehet véletlen, hogy „pont az európai parlamenti választási kampány kezdetén történt az internetes támadás. A mai modern világban, szinte minden az interneten folyik. Így joggal feltételezzük, hogy valakik nehézséget akarnak gördíteni a Munkáspárt elé.” 

Thürmer Gyula pártelnök éles szemmel meglátta az ügyben a jót és kijelentette:

„kicsit örülünk is az effajta támadásnak, hisz ez azt jelenti, hogy a Munkáspárt erősödik és képes képviselni az egyszerű emberek a bérből, fizetésből élők érdekeit és mélyen sérti az őket kizsákmányolókat.”

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.