Orális szexre kényszerítette, és megalázta a polgármester a nőt, akinek nem volt pénze a gyereke gyógyszerére

Ocsmány és egyben nagyon megrázó történetről ír kedd reggel a Népszava. A lap szerint egy alföldi falu fideszes polgármestere orális szexre kényszerített és megalázott egy nőt, cserébe azért, hogy beteg gyerekének szükséges orvossághoz pénzt kaphasson. A polgármester titokban videót készíttetett az esetről, és a pénzt megtagadta a nőtől, aki a rendőrséghez fordult. Az ügyben nyomozás indult. 

A cikkben Elzaként hivatkozott nő családja szociális segélyből és közmunkából él. A nő három év körüli kislánya egy neurológiai betegségben szenved, ráadásul nemrég bakteriális fertőzéssel került orvoshoz. Mivel a gyógyszer nagyon drága volt, a nő a falu polgármesteréhez fordult segítségért, aki elmondása szerint tudja, hogy a családjuk szegénysorban él. A polgármester a kocsmájába invitálta a nőt, ahol azt mondta neki, hogy ad neki 15 ezer forintot orális szexért cserébe. 

A nő vállalta ezt a gyereke érdekében, a polgármester viszont maga helyett két munkatársát küldte a nő után saját privát helyiségébe, hogy őket elégítse ki a pénzért. Mint kiderült, erről a polgármester titokban felvételt készített, és azt a kocsmában azt követően többeknek megmutatta. 

„Gondoltam odamegyek, hogy végre most már kifizessen, indultam volna haza a lázas gyerekhez, hát látom, hogy a telefonjaikon engem néznek, a vécébeli jelenetet. El nem tudom képzelni, hogy vették fel, nem láttam ott semmilyen kamerát, s azt hittem, menten elájulok” - mondta a nő a Népszavának feldúltan. Kikérte magának a történteket, a pénzt nem kapta meg, a kocsmából kidobták. Azt mondta, felkészült rá, hogy lekurvázzák a faluban, de az igazságérzete hajtja, ezért a rendőrséghez fordult. 

A kormánypárti polgármester nem nyilatkozott az ügyben, a rendőrség lefoglalta az egyik érintett telefonját, az ügyben nyomozás indult. (Népszava)