Puzsér bejelentette: Biztosan elindul a főpolgármesterségért

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

A HírTV-nek jelentette be Puzsér Róbert hétfő este, hogy csak az előválasztásból szállt ki, a főpolgármester-választásból nem:

biztosan elindul októberben. 

Hétfő reggel közölte stábja, hogy nem tárgyalnak tovább az előválasztásról Karácsony Gergellyel, miután az LMP és a Jobbik nélkül állapodott meg egyes kerületi polgármesterjelöltekről az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Momentum. 

Puzsér a HírTV-nek telefonon kifejtette: a négy párt azért osztozkodott, "mert továbbra is a Fideszt akarják hatalmon tartani és önmagukat ellenzékben."

„Nem akarnak osztozni az ellenzéken és nem akarják leváltani a Fideszt. A Fidesz maradjon hatalmon, az MSZP és a DK meg ellenzékben. Ők az ellenzéki pole-pozícióért hajtanak, ezért szalámizzák le a centrumot"

tette hozzá. A Momentumot egyenes az SZDSZ-hez hasonlította, szerinte a

a júdáspénzért, a pozíciókért, a polgármesteri helyekért, a felügyelőbizottsági helyekért

csatlakoztak a szocialistákhoz.

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.