Úgy tűnik, a Kék-fehér párt beérte Netanjahút, de várhatóan így is maradhat kormányon

Új fejezet kezdődik a 444 életében.
Érdekel

Az eső becslések szerint a most kormányzó Likud és a Kék-fehér párt fej fej mellett végzett az izraeli választáson, de a kis pártok eredménye alapján várhatóan a Likud alakíthat majd kormányt – közölte a 13-as kereskedelmi tévécsatorna az első exit poll alapján.

A felmérés szerint a Likud és a Kék-fehér párt is 36 képviselőt küldhet a következő, 21. kneszetbe, míg a kisebb pártok bejutása alapján a jobboldali tömb 66, a baloldali és az arab pártok pedig 54 képviselővel rendelkeznek majd.

Ezek az első eredmények még egyáltalán nem véglegesek, és a különböző közvélemény-kutató intézetek felméréseiben eltérnek egymástól. A 11-es és a 12-es tévécsatorna előnyt jósol a Kék-fehérnek, ami már be is jelentette győzelmét.

Az bizonyos, hogy két baloldali, egy centrista és két jobboldali párt is a bejutási küszöb határán található, és a kiesésük/bejutásuk akár alapvetően is megváltoztathatja a végső arányokat. (MTI)

Olvastátok, láttátok, hogy milyen világ lett itt. A járvány miatt fogynak a reklámok, a kormány miatt fogynak az újságok. Ebben a helyzetben a mi jövőnk is bizonytalanabbá vált, mint az elmúlt 7 évben bármikor. Ha folytatni akarjuk, akkor új fejezetet kell nyitnunk a 444 történetében.

Mi kitartóan mutatjuk, hogy milyen világ van. A szűkülő magyar nyilvánosság miatt most még fontosabb, hogy maradjon Magyarországon megbízható hírforrás. Olyan újságírók, akik megírják az igazat. Ehhez viszont - a ti segítségetekkel - változnunk kell.

Lépj a Körön belülre, regisztrálj, és járulj hozzá az újság működéséhez, cserébe még jobb, erősebb, nagyobb 444-et kapsz!

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.