Gránátnak látszó tárgyat adott egy férfi a határőröknek, lezárták az ásotthalmi átkelőt

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy gránátnak látszó tárgyat adott át a beléptetését végző rendőröknek egy idős férfi az Ásotthalom Közúti-határátkelőhelyen. Az átkelőn szünetel az átléptetés - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság.

A 86 éves férfi csütörtök délután jelentkezett belépésre az átkelőn.

De az iratokat követően egy gránátnak látszó tárgyat is átadott. Elmondta, beszolgáltatná az eszközt a rendőrségnek.

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság az átkelőt a tűzszerészek kiérkezéséig lezárta, a forgalmat a röszkei átkelőkre irányították.

Update: Újra működik az ásotthalmi határátkelőhely, miután a tűzszerészek hatástalanították a gránátot - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. A férfi ellen robbanóanyaggal vagy robbantószerrel visszaélés miatt indult eljárás.

(Police.hu)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.