Kábítószer-kereskedőket fogott a TEK

bűnügy
2019 április 11., 06:50
comments 59

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Csornai Rendőrkapitányság egy 33 éves döri férfi ellen, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel kedden 5 órakor fogtak el a döri otthonában.

link Forrás

A nyomozók – NAV-osok, illetve Django és Jenny szolgálati kutyáik segítségével – az ingatlan átkutatásakor kábítószergyanús anyagokat meg a kábítószer hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket találtak és foglaltak le.

photo_camera Fotó: police.hu

A rendőrök a házkutatás után a 33 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A döri intézkedéskor elfogták a férfi 28 éves bűntársát és egy fogyasztót is.

photo_camera Fotó: police.hu

Az akció során további 10 helyszínen zajlottak összehangoltan házkutatások és elfogások Győrben, Csornán, Kőszegen, Sárváron és Pápán, az illetékes rendőri szervek bevonásával. Az előállított férfiaknál alkalmazott kábítószergyorsteszt minden esetben pozitív eredményt mutatott. Összesen 7 embert hallgattak ki gyanúsítottként a csornai nyomozók, mindannyiukat kábítószer birtoklása vétségének elkövetése miatt.

photo_camera Fotó: police.hu

A 33 és a 28 éves férfiakat kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek a letartóztatásukra. (police.hu)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.