Kábítószer-kereskedőket fogott a TEK

Szavazz az elmúlt 7 év 7 legjobb cikkére!

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Csornai Rendőrkapitányság egy 33 éves döri férfi ellen, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel kedden 5 órakor fogtak el a döri otthonában.

A nyomozók – NAV-osok, illetve Django és Jenny szolgálati kutyáik segítségével – az ingatlan átkutatásakor kábítószergyanús anyagokat meg a kábítószer hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket találtak és foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök a házkutatás után a 33 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A döri intézkedéskor elfogták a férfi 28 éves bűntársát és egy fogyasztót is.

Fotó: police.hu

Az akció során további 10 helyszínen zajlottak összehangoltan házkutatások és elfogások Győrben, Csornán, Kőszegen, Sárváron és Pápán, az illetékes rendőri szervek bevonásával. Az előállított férfiaknál alkalmazott kábítószergyorsteszt minden esetben pozitív eredményt mutatott. Összesen 7 embert hallgattak ki gyanúsítottként a csornai nyomozók, mindannyiukat kábítószer birtoklása vétségének elkövetése miatt.

Fotó: police.hu

A 33 és a 28 éves férfiakat kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek a letartóztatásukra. (police.hu)

Vannak olyan időszakok, amikor kulcsfontosságú, hogy mindenki gyorsan megbízható információkhoz juthasson. Mi a 444-nél minden nap ezen dolgozunk.

Amennyire tőlünk telik, igyekszünk segíteni eligazodni ebben a gyorsan változó, bizonytalan helyzetben.

De ehhez nekünk is szükségünk van a ti segítségetekre. A lap már eddig is csak a ti támogatásotokkal tudott működni, és a most következő időszakban ez várhatóan még inkább így lesz. Ahogy lelassul a gazdaság és az élet, teljesen érthető módon kevesebb lesz a hirdetés is.

Nekünk viszont most kell a legjobban teljesítenünk, amikor a legnagyobb szükségetek lehet ránk. Hogy a legpontosabb információk birtokában tudjatok döntést hozni a saját életetekről, egészségetekről, biztonságotokról.

Ezért arra kérünk, hogy ha teheted, támogasd a munkánkat. Akár néhány száz forint is számít.

Koronavírus Hírek, háttér
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.