Kábítószer-kereskedőket fogott a TEK

Több 444 videó?
Szeretném

Kábítószer-kereskedelem megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást a Csornai Rendőrkapitányság egy 33 éves döri férfi ellen, akit a Terrorelhárítási Központ műveleti egységeivel kedden 5 órakor fogtak el a döri otthonában.

A nyomozók – NAV-osok, illetve Django és Jenny szolgálati kutyáik segítségével – az ingatlan átkutatásakor kábítószergyanús anyagokat meg a kábítószer hígításához és porciózásához használatos anyagokat és eszközöket találtak és foglaltak le.

Fotó: police.hu

A rendőrök a házkutatás után a 33 éves férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. A döri intézkedéskor elfogták a férfi 28 éves bűntársát és egy fogyasztót is.

Fotó: police.hu

Az akció során további 10 helyszínen zajlottak összehangoltan házkutatások és elfogások Győrben, Csornán, Kőszegen, Sárváron és Pápán, az illetékes rendőri szervek bevonásával. Az előállított férfiaknál alkalmazott kábítószergyorsteszt minden esetben pozitív eredményt mutatott. Összesen 7 embert hallgattak ki gyanúsítottként a csornai nyomozók, mindannyiukat kábítószer birtoklása vétségének elkövetése miatt.

Fotó: police.hu

A 33 és a 28 éves férfiakat kábítószer-kereskedelemmel gyanúsítják, bűnügyi őrizetbe vették őket, és előterjesztést tettek a letartóztatásukra. (police.hu)