A Fidesz szerint húszezer aktivistájuk gyűjt aláírásokat az országban

POLITIKA
2019 április 12., 16:07
comments 236

Az egész országban nagy az érdeklődés Orbán Viktor miniszterelnöknek a bevándorlás megállításáért meghirdetett hétpontos terve iránt - mondta a Fidesz kommunikációs igazgatója pénteken Siófokon.

photo_camera Aláírásgyűjtésre készül a Ferencvárosi Fidelitas

Hidvéghi Balázs a párt siófoki aláírásgyűjtő standja előtt tartott sajtótájékoztatón elmondta: minden egyéni választókerületben, több mint kétezer helyszínen, húszezer aktivista részvételével zajlik az aláírásgyűjtés. (Ez az, amit sok helyen néppártos logós ruhákban tesznek meg.)

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.