Robotporszívóra hívta rá a rendőrséget egy megrémült asszony

Tbg
bulvár
2019 április 12., 03:19
comments 90

Kedden egy rémült nő hívását fogadta a Washington megyei seriffhivatal Oregonban, a telefonáló elmondta, valaki motoszkál a fürdőszobában, ugyanis egy mozgó árnyékot vélt felfedezni az ajtó alatti résen.

A rendőrök fegyverrel, nagy erőkkel vonultak ki a házhoz hajnali háromnegyed kettőkor, még egy rendőrkutyát is vittek magukkal. A fegyveresek behatoltak a házba, majd a fürdőszoba előtt feszülten ácsorogva, próbálták kihívni a behatolót.

Mivel semmi válasz nem érkezett a felhívásra, kinyitották az ajtót. Mint kiderült, egy Roomba márkájú robotporszívó okozta a gyanús zajokkal járó mozgást. "Minden tiszta volt. Kétféleképpen is" - kommentálta a rendőrség az akciót, amiről videofelvétel is készült:

link Forrás

A hivatal Facebookon osztotta meg a történetet.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.