28 kilónyi marihuánát vont ki a rendőrség a magyar könnyűdrogpiacról

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Két egymástól független akcióban két terjesztőt is lekapcsolt a rendőrség, írja a Police.hu. 

Szerdán egy olasz és két magyar drogdílert fogtak el, tizennyolc kiló marihuánát találtak náluk. A kábszit fővárosszerte értékesítették, de már előzetesben vannak. 

Kőbányán tízkilónyi marihuána eladása közben ütöttek rajta egy csörögi férfin. Autót és hétmillió forintot készpénzt foglaltak le nála. (MTI)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 9,7 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.