28 kilónyi marihuánát vont ki a rendőrség a magyar könnyűdrogpiacról

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Két egymástól független akcióban két terjesztőt is lekapcsolt a rendőrség, írja a Police.hu. 

Szerdán egy olasz és két magyar drogdílert fogtak el, tizennyolc kiló marihuánát találtak náluk. A kábszit fővárosszerte értékesítették, de már előzetesben vannak. 

Kőbányán tízkilónyi marihuána eladása közben ütöttek rajta egy csörögi férfin. Autót és hétmillió forintot készpénzt foglaltak le nála. (MTI)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.