Jövőre már az A csoportos világbajnokságon indulhat a magyar női hokicsapat

sport
2019 április 13., 14:10
comments 63
A győztes magyar csapat tagjai, Gasparics Fanni és Horváth Tifani a Magyarország - Olaszország mérkőzés végén
photo_camera A győztes magyar csapat tagjai, Gasparics Fanni és Horváth Tifani a Magyarország - Olaszország mérkőzés végén Fotó: Czagány Balázs/MTI/MTVA

A női jégkorong divízió I/A világbajnokságon, a káposztásmegyeri Vasas Jégcentrumban tegnap a magyar válogatott 9-0-ra legyőzte Olaszországot, ma pedig az esélytelenebb dánok nyertek a norvégok ellen. Ez azt jelenti, hogy most már akármi lesz,

jövőre a világ elitjével együtt szerepel a csapat az A csoportban.

A fél nyolctól kezdődő, osztrákok elleni meccsen csak az a kérdés, hogy első vagy második helyen lépünk egy osztállyal feljebb, és kit viszünk magunkkal - írja az Index.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.