Lezuhant egy szurkoló az új székesfehérvári stadion lelátójáról

Súlyos baleset történt szombaton az immár Mol-Vidinek nevezett Videoton Újpest elleni meccsén a nemrég átadott székesfehérvári stadionban. Az újpest egyenlítő gólja után a csapat egyik szurkolója átesett a lelátó kerítésén, és a lelátót a pályától elválasztó árokba zuhant.

Az Újpest FC honlapjának beszámolója szerint a szurkolót a mentőknek kellett elszállítania. "Szeretnénk jobbulást kívánni szurkolónknak, aki sajnos átesett a kerítésen, és a mentőknek kellett elszállítani, reméljük, hogy minél előbb rendbe jön majd!" - írták.

A Blikk értesülései szerint a balesetet szenvedő szurkoló állapotát a helyszínen stabilizálták. Ezután a szurkolót egy fehérvári kórházba szállították. A meccs vége felé az újpesti szurkolók egy "Kitartás Zoli" feliratú molinót feszítettek ki, ezzel valószínűleg a balesetet szenvedő társuknak üzentek. (Via Index)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.