444 mozi: „Háborúban született, a hatalom szolgálatába állt”

444
2019 április 15., 16:02
comments 28

A magyar adófizetők több mint 90 milliárd forintot költenek idén közmédiára, de az már fel sem merül, hogy közéleti vitákat, a hatalom ellenőrzését, vagy akár csak sokszínű tájékoztatást kapjanak ezért. De miért alakult ez így? Mi történt a magyar köztájékoztatással, aminek rendbetétele még a rendszerváltás fontos célkitűzése volt? Ennek megértéséhez vissza kell mennünk az időben. Új vlogunkban megszólalnak egykori kulcsszereplők, felidézzük az első nagy médiaháborút és elmondjuk, milyen nagy trükkökre volt szükség ahhoz, hogy a közmédia eljusson a mai állapotába.

A videó bemutatóját a Három Hollóban tartjuk 2019. április 23-án 19 órakor. A vetítés után Veiszer Alinda beszélget Uj Péterrel és Plankó Gergővel közszolgálatról és propagandáról.

Helyszín: Három Holló, 1052 Budapest, Piarista köz 1.
Időpont: Április 23, 19:00
Facebook esemény itt.

Belépő: 4800 Ft - A jegy megvásárlásával a 444 szerkesztőségét is támogatod. Egy ilyen alapos anyag sok ember sok munkájának eredménye, és a ti hozzájárulásotok nélkül egyszerűen nem tudnánk ilyen videókat és cikkeket készíteni.

A jegyet ide kattintva lehet megvásárolni.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére a közelmúltban a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg felületeinken. Ebben közösségként együttes a felelősségünk, a mienk kiemelt. Amíg újragondoljuk a teendőinket, nem minden cikkünk alatt lehet kommentelni. Egyszersmind kérjük és köszönjük, ha nem csak szabályzatunk betűjének, de a szellemének betartása felett is segítetek őrködni.

Ha kommentelnél, ahhoz Közösség vagy Belső Kör csomagra van szükséged. Ha csak olvasnád a többiek hozzászólásait, ahhoz nem kell előfizetés.

  1. Ha még nincs, regisztrálj 444 profilt
  2. Fizess elő a Közösség vagy a Belső kör csomagunkra
  3. Az előfizetésnél használt email címmel regisztrálj a Disqusra és azzal lépj be a cikkek alatt