Tornádók pusztítottak az Egyesült Államok déli vidékein

Alig maradt épségben épület a mississippi Hamiltonban, amin vasárnap tornádó söpört végig. Mississippiben, Louisianában és Texasban a megszokottnál is erősebb viharzóna mozog, legalább tizenegy tornádó csapott lez ezekben az államokban. Több százezren maradtak áram nélkül.

Ezeken a vidékeken az évnek ebben a szakában nem szokatlan jelenség a tornádó. Nem úgy az Appalache-hegységtől keletre - az nagyjából észak-dél irányban elnyúló hegység elvágja a keleti partvidéket az ország középső vidékeire jellemző időjárástól -, most mégis Észak- és Dél-Karolinában, Virginiában és Washingtonban is tornádóriadót hirdettek hétfő délig.


Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.