Saját magát lőtte meg egy férfi a ráckevei lőtéren

Súlyos baleset történt április 12-én, pénteken a ráckevei lőtér pisztolypályáján, ahol egy férfi saját magát lőtte meg, íjra az Index. A rendőrség és a mentők csak a baleset tényét erősítették meg a lapnak, azt egyelőre nem tudni, hogy a férfi szándékosan fordította-e maga ellen a fegyvert, amikor a lőtér munkatársai nem figyeltek rá.

Fotó: Duna Lövész Sportegyesület/Facebook

Egyelőre a férfi állapotáról sem lehet tudni, a mentők annyit közöltek, hogy egy mentőhelikoptert és egy mentőautót riasztottak a helyszínre, „ahol a mentők egy súlyos sérültet találtak, akit ellátást követően légi úton szállítottak kórházba”. A rendőrség pedig közigazgatási hatósági eljárást indított az ügyben, de a részletekről nem adott tájékoztatást a lapnak.  Akár szándékos öngyilkossági kísérletről, akár szerencsétlen balesetről, mindkét esetben közigazgatási hatósági eljárásban vizsgálnák az ügyet. 

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.