Trump nem teszetoszáskodott volna ennyit, a levegőből dobott volna vizet az égő Notre Dame-ra

ZSENI
2019 április 16., 05:23
comments 302

Miközben hétfő este lángokban állt a Notre Dame, az amerikai elnök a Twitteren igyekezett hozzáértésével segíteni a francia tűzoltók munkáját. Mivel gyorsan kell cselekedni, Donald Trump felvetette, hogy talán az erdőtüzeknél is használt víztartályos repülőről kellene kellene vizet zúdítani az égő székesegyházra, és már meg is lenne oldva a probléma. 

link Forrás

A francia polgári védelem a hasonló fontoskodásokra úgy reagált, hogy az ilyen típusú épületeknél a víz ledobása könnyen az egész szerkezet összeomlásához vezetne. Ezért ezt inkább nem alkalmazták

link Forrás

Végül kedd reggelre vízi bombázás nélkül is sikerült megfékezni a lángokat, és még az épület szerkezete is megmenekült. 

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.