Nagy Blanka: „A morális fölény és a tehetség nem a fidesz oldalán található”

POLITIKA
2019 április 17., 09:35
comments 756

A Demokratikus Koalíció vasárnap elindította az EP-választási kampányát, és az eseményről Pilhál Tamás az orbánista Pesti Srácoktól kiposztolta lap egyik fotójót a Facebook-oldalára, amin kicsit be lehet látni a fideszes média legújabb főellensége, a már az ellenőrzőjében található jegyekkel is támadott, 19 éves Nagy Blanka szoknyája alá.

Bár a Pesti Srácok némi magyarázkodás után levette a képet, a DK közölte, hogy törvénymódosítást kezdeményez az ügyben, Nagy Blanka pedig kedden az alábbi nyílt levéllel válaszolt Pilhál Tamásnak, a Pesti Srácok munkatársának:

„Nyílt levél Pilhál Tamásnak!

Kedves Tamás!

»jobboldali újságírónak lenni önmagában is morális fölény«
Nem tudom milyen moralitás ez, de remélem a kishúgomnak soha nem lesz ebben része.
Látom vannak gyerekeid.
Látom van lányod.
Szereted?
Feltételezem szereted őt / őket.
Mi lenne ha a te lányod alá fotóztak volna be?
Feltételezem, hogy az illető orrát is eltörted volna.
A morális fölény és a tehetség nem a fidesz oldalán található.
Sokan kérdezik, hogy miért szólalok fel, miért keresem a bajt.
Ő itt Szandra Alíz. ( az utóbbi nevét nekem köszönheti)
A bölcsiben Szandra, otthon Szandrus, nekem »Cecenő(cske)« (így mondja a hercegnőt), Tündér Lala, Babkus, Kisnyuszi, KankaManka ( Kankának hív és mivel ő olyan mint én kicsibe így megkapta a Manka nevet).
Tehát Szandrus idén lesz mennyi is? 4 éves. (Nem is olyan régen a karomban fogtam és örömködtem, hogy született egy pici cuki hugicám akivel majd elmehetek vásárolgatni, aki mellett ott lehetek az első szakításánál, akinek ha lesz párja akkor elmondhatom neki ( mármint a párjának), hogy ha megbántja pórul jár
😂.
Ő az én kis pici cuki hugicám akinek a kedvenc meséje a Barbie valamint a Mása és a medve, a kedvenc dala a Süss fel nap, imádja a rózsaszínt és az édességet.
Ő egy icipici csoda ( a többi testvéremmel együtt
❤❤❤❤)
Tehát azért »keresem a bajt«, hogy amikor ő tinilány lesz (én meg valószínűleg boldog anyuka) akkor a hozzád hasonló tahó parasztok, ne alázhassák meg (amúgy jelentem nem sikerült) csak mert más véleménnyel bír a kormányról és nem szeretne egy olyan országban élni ahol az emberek liszt helyett gyűlöletet tesznek a kenyérbe.
Más ember külsejét kritizálni pedig annyit jelent, hogy már nem tudsz belekötni a mondanivalójába így jössz egy olyan dologgal amiről lehet nem is tehet.
»Nem vagy modell alkat, ne vegyél fel ilyen ruhát«
»Túl kövér vagy«
»Túl sovány vagy«
»Gebe lábaid vannak«
Ezek a mondatok csak olyan emberek szájából hangozhatnak el akiknek valószínűleg önértékelési problémáik vannak és úgy akarnak felülkerekedni ezen, hogy megpróbálnak mást megalázni sikerrel vagy sikertelenül.
Képzeld el én szeretem a kinézetem, szeretem magamat, szeretem azt, hogy olyan vagyok amilyen.
Üzenem minden olyan nőnek, lánynak, csajszinak vagy adott esetben férfinak, fiúnak és pasinak, hogy a szépség mindenkinek más.
Valakinek lehet, hogy nem vagy szép, de valakinek pedig te jelented magát a földi gyönyört.
Nem a testalkatától lesz valaki szép.
Közhelyes, de ez van.

Ma este kérlek öleld meg nagyon a kislányodat és mondd neki, hogy szereted és mindig vigyázni fogsz rá és ha bárki ilyet csinál vele akkor elkapod a grabancát az illetőnek.
Az én édesapám már sajnos nem teheti meg ezt.

Köszönöm a megosztásokat.”

link Forrás

Frissítés

Pilhál Tamás szerdán nyílt levélben kér bocsánatot Nagy Blankától, mint írta: „sajnálom, hogy kitettem azt a fotót és hozzá azt a szöveget… Töröltem. Egy rossz vicc volt. Bocsánatot kérek!”

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.