A rendőrség keres egy férfit, aki megmentett egy 15 éves fiút, akit Pécsen többen megtámadtak

Szombaton 13 óra körül Pécsen, a Lánc utcában többen megtámadtak, bántalmaztak egy 15 éves fiút, akitől erőszakkal elvették a kabátja zsebében lévő pénzt.

Eközben egy férfi megállt egy szürke, régebbi évjáratú kocsival a helyszínen, majd rádudált az elkövetőkre, akik ezután elszaladtak. Az ismeretlen férfi az elkövetők után szaladt, majd a sértettel is beszélt, de a rendőröket már nem várta meg, elhagyta a helyszínt.

A pécsi Lánc utcaFotó: Google Street View

A Pécsi Rendőrkapitányság azt kéri, hogy az említett sofőr, illetve bárki, aki látta az esetet, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban tud valamit, akár névtelenül is tegyen bejelentést.

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.