Húsvéti mise idején dőlt össze egy templom fala Dél-Afrikában

Legalább 13 ember meghalt és többen megsérültek, amikor összedőlt a pünkösdi-karizmatikus egyház templomának egyik téglafala KwaZulu-Natal tartományban.

A templomban éppen a húsvéti misére készülődtek, amikor leomlott a fal. A beszámolók szerint voltak, akik még a temploban aludtak a baleset idején.

A falomlást állítólag az erőteljes csütörtöki esőzések okozhatták.  (BBC)

A független magyar sajtónak soha nem volt olyan nehéz dolga, mint a járvány alatt.

A kormány nem enged újságírókat az egészségügyi intézmények közelébe, és a járvánnyal kapcsolatos legalapvetőbb adatokat sem osztja meg a nyilvánossággal. A közmédia és a többi propaganda csatorna mindent megtesz a valós helyzet elkenéséért.

A 444-en az elénk állított akadályok ellenére is be tudjuk mutatni, hogy áll a járvány Magyarországon és a világban. A pontos számokat, aktuális trendeket bemutató grafikonjainkból, infografikáinkból több millióan tájékozódnak.

Az ezeket összegyűjtő járványadat-oldalunk az utóbbi hónapokban átvette a közszolgálati média szerepét. Olvasóinkat ezzel nem csak tájékoztatjuk, hanem segítünk nekik egészségesnek maradni, és megőrizni szeretteik egészségét is.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.