Kígyók kergették el a hivatalából Libéria elnökét

Elhagyni kényszerült hivatalát George Weah, Libéria elnöke. Az épületben kígyókat találtak, így az egykori futballsztár kénytelen volt magánrezidenciáján dolgozni. Sajtótitkára, Smith Toby tájékoztatása szerint a külügyminisztérium épületében, ahol az elnök hivatali szobája is van, két fekete kígyót találtak. Az épületet kiürítették, minden ott dolgozót április 22-ig hazaküldtek.

"Csak hogy biztosan kifüstölhessük a kúszómászó istenbarmait az épületből" - mondta Toby, aki mindenkit biztosított a kígyók jóllétéről. Szerinte "a kígyókat nem ölték meg, volt egy kis lyuk valahol, amin át elmenekültek".

Libéria elnöki hivatalának épülete 2006-ban égett le, az ország elnöke azóta dolgozik a külügyminisztérium közeli épületében. (Via BBC)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.