Matteo Salvini Budapesten egyeztethet Orbánnal az EP-választás előtt

Május 2-án Budapesten egyeztethet Orbán Viktorral Matteo Salvini, a szélsőjobboldali olasz belügyminiszter a lehetséges együttműködésről az újonnan megalakuló Európai Parlamentben. Salvini április 8-án Milánóban jelentette be a szélsőjobboldali, bevándorlásellenes, euroszkeptikus pártok új szövetségét, a Népek és Nemzetek Európai Szövetségét, amelyhez már csatlakozott Marin Le Pen Nemzeti Tömörülése, az oroszbarát szélsőjobboldali német AfD, az osztrák Szabadságpárt és a Dán Néppárt.

A Fidesz jelenleg még az Európai Néppárt tagja, bár tagságát felfüggesztették. A párt aktivistái mindenesetre még a Néppárttól kapott széldzsekikben kezdték az aláírásgyűjtést. (Via Magyar Nemzet)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.