Tíz év után elbontotta a lakók által épített játszóteret az önkormányzat

Minden előzetes értesítés nélkül bontott el egy tíz éve a lakók saját munkájával létesített játszóteret az önkormányzat Nagykanizsán. Egy anyuka elmondása szerint a hintát, a libikókát, a homokozót, de még a padot is elvitték.

Az ügy előzménye, hogy a lakók és a közterületekért felelős cég munkatársai között vita bontakozott ki arról, hogy kinek kell lenyírnia a füvet. Az önkormányzat ekkor nézett utána a tulajdoni viszonyoknak. Kiderült, hogy a játszóteret közterületen létesítették, majd azt is, hogy a játékokat engedély nélkül telepítették.

Az ATV beszámolója szerint a játszóteret gondozó kisgyermekes közösség pont felújításra készült. A közterületekért felelős önkormányzati cég munkatársa nem kívánt ebben az ügyben kamera elé állni. (Via 24.hu)

Hogy legyen, aki a következő polgármesterről is elmondja az igazat

A kormánymédia százmilliárdokból próbál túlharsogni minden kritikus hangot az országban, amikor pedig választás közeledik, felismerhetetlenre hajlítják a valóságot. Ha szerinted fontos, hogy valódi híreket is lehessen olvasni, akkor támogasd rendszeresen a 444 szerkesztőségét!

Egyszeri bankkártyás támogatás

Havi rendszeres támogatás (PayPal)

További támogatási lehetőségek.

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok vannak 2016. január 21-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.