link Forrás

A túlóratörvénnyel indult, végül az egész várost elvesztette a Fidesz

video
2019 április 20., 17:14
comments 283

Szombathelyen hiába irányít tíz éve a Fidesz, januárban mégis sikerült az ellenzéknek elérni, hogy a városi cégek ne alkalmazhassák a túlóratörvényt. Korábban a kormánypártoknak egy helyi civil szervezet, a Pro Savaria képviselője biztosította a többséget a városi közgyűlésben. Molnár Miklós viszont úgy érzi, nem tud és nem is akar többé együttműködni a Fidesszel. Videóriportunkban összefoglaljuk az elmúlt három hónap eseményeit, megmutatjuk, hogyan vette át Szombathely irányítását a Fideszen kívüli képviselők együttműködése.

Kommentek

Közösségünk messze túlnyomó többségének jószándéka és minden moderációs igyekezetünk ellenére cikkeink alatt időről-időre a kollégáinkat durván sértő, bántó megjegyzések jelentek meg.
Hosszas mérlegelés és a lehetőségeink alapos vizsgálata után úgy döntöttünk, hogy a jövőben a közösségépítés más útjait támogatjuk, és a cikkek alatti kommentelés lehetőségét megszüntetjük. Közösség és Belső kör csomaggal rendelkező előfizetőinket továbbra is várjuk zárt Facebook csoportunkba, a Közértbe, ahol hozzászólhatnak a cikkeinkhez, és kérdezhetnek a szerzőinktől is.