Két gyerek is súlyosan megégett, miután felrobbant mellettük egy purhabos flakon

Feliratkozás a Járvány hírlevélre

Minden hétköznap elküldjük, amit a járványról tudni érdemes. Iratkozz fel, és vigyázzunk egymásra!

Két kisgyerek is súlyos - egyikük életveszélyes - sérüléseket szenvedett péntek a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tuzsér településen, miután felrobbant egy purhabos flakon. 

Egy ház hátsó udvarán történt a tragédia, ahol szemetet, rongyokat, műanyagot égettek épp. A 7 és a 4 éves gyerek a tűz körül játszottak, amikor a flakon felrobbant. A kicsapódó lángoktól az idősebb fiú életveszélyesen, a kislány súlyosan megégett. 

A helyszínre két mentőautó és egy mentőhelikopter érkezett. A kisfiút a helikopter egy fővárosi kórházba szállította, nála emelt szintű légútbiztosításra volt szükség, a lánynak végtagjai sérültek súlyosabban, őt a kisvárdai kórházban látták el. 

Mire a tűzoltók a helyszínre értek, a környékbeli felnőttek már eloltották a tüzet. 

Az RTL Klub riportja szerint a család otthon volt, amikor a baleset történt, és épp ebédeltek.  Az nem egyértelmű, hogy ez idő alatt ki vigyázott a gyerekekre. A szülők a tévé szerint azt állítják, nem ők gyújtották a tüzet, és nem tudják, ki volt az. 

A rendőrség gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés ügyében indított eljárást. (RTL Klub) 

444 MAKRO a Kör tagjainak

A 2018‑as választások titkos tárgyalásainak története.

Megnézem
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.