Magára hagyta a gyerekét, mert szégyellte, hogy kínai az apa

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végéig. Köszönjük, hogy összedobjátok. Akkor nem tartozunk majd senkinek, csak köszönettel - nektek.

Egy nő csütörtökön – aki kutyát sétáltatni ment – magára hagyta az újszülöttjét a Pest megyei Máriabesnyőn, a patak partján.

A helybéli Sándor Gyula mutatja, hol találta meg az újszülöttetFotó: RTL Híradó

Az RTL Híradó úgy tudja, a nő azzal magyarázta a tettét, hogy félt attól, hogy kiderül: a gyereke apja kínai. A ügyvédje szerint a nő mindent megbánt, és csak később fogta fel, mit tett. Szerinte a szülés pillanatában a nő nem volt beszámítható.

A nő apja a híradónak azt mondta: ő sem tudta, hogy a lánya terhes, a nő letagadta ezt, de a történtek ellenére kiáll mellette.

A 28 éves nő őrizetbe került, emberölés kísérletével gyanúsítják. Ha elítélik, akár 20 évet is kaphat.

A csecsemő már jól van, a nagyszülők szeretnék felnevelni. (RTL)

Még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni az év végig
Eddig összegyűlt: 10,6 millió Forint

Egész évben sokan támogattátok a szerkesztőséget, a ti segítségetek nélkül a 444 nem tudna stabilan működni. Most év végéig még 12 millió forintot szeretnénk összegyűjteni, ezt a pénzt az újság bővítésére fordítanánk, például abban is segítene, hogy januártól két új riporterrel kezdjük az évet. Segíts, hogy a 444 bővülni tudjon!

Támogasd a 444 szerkesztőségét!
Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.

Nélkületek nincs 444

Csak a 444 és a sajtószabadság ügye mellett elkötelezett olvasók támogatása teszi lehetővé, hogy alaposan tudjunk foglalkozni a legfontosabb témákkal.