Magára hagyta a gyerekét, mert szégyellte, hogy kínai az apa

A 2018-as választás titkos története 84 színes oldalon.
Megveszem

Egy nő csütörtökön – aki kutyát sétáltatni ment – magára hagyta az újszülöttjét a Pest megyei Máriabesnyőn, a patak partján.

A helybéli Sándor Gyula mutatja, hol találta meg az újszülöttetFotó: RTL Híradó

Az RTL Híradó úgy tudja, a nő azzal magyarázta a tettét, hogy félt attól, hogy kiderül: a gyereke apja kínai. A ügyvédje szerint a nő mindent megbánt, és csak később fogta fel, mit tett. Szerinte a szülés pillanatában a nő nem volt beszámítható.

A nő apja a híradónak azt mondta: ő sem tudta, hogy a lánya terhes, a nő letagadta ezt, de a történtek ellenére kiáll mellette.

A 28 éves nő őrizetbe került, emberölés kísérletével gyanúsítják. Ha elítélik, akár 20 évet is kaphat.

A csecsemő már jól van, a nagyszülők szeretnék felnevelni. (RTL)

Amikor az ország járványellenes intézkedésekre vár, a kormány saját hatalmának bebetonozását tartja a legfontosabbnak. Ezermilliárdos közvagyon ellopásának legalizálása, ideológiai hadviselés a szexuális kisebbségekkel szemben, a választási törvény sokadik megváltoztatása, az ellenzéki együttműködést megakadályozandó... és lesz itt még ötlet. Tavasszal a rendkívüli intézkedések bevezetésének napján megszállták az Indexet. Most mi következik? Addig támogasd a szabad sajtót, amíg lehet! Lépj be a Körbe, vagy támogasd bármekkora összeggel a 444 szerkesztőségét!

Uralkodj magadon!
Új kommentelési szabályok érvényesek 2019. december 2-től. Itt olvashatod el, hogy mik azok, és itt azt, hogy miért vezettük be őket.